NHTV studenten bedenken horecaconcepten voor De Uitvindfabriek

Op 17 november presenteerden 12 studenten, waarvan 4 uit Finland, bij NHTV hun ideeën voor de horeca van De Uitvindfabriek. Veel verrassende concepten kwamen uit hun brein, inspelend op het educatieve aspect, duurzaamheid, gezondheid én fun natuurlijk! De ideeën varieerden van complete verticale tuinen en food art workshops tot nieuwe concepten om te loungen en prachtige machines waarmee kinderen zelf hun gezonde snacks en drankjes kunnen bereiden. Waarvoor ze uiteraard zelf de benodigde energie mogen opwekken. De studenten gaven – heel goed- ook aan welke bedrijven geschikt zouden zijn als sponsor voor de uitwerking van hun ideeën.

Dus: Boerschappen, Udea, Hutten Catering, CD-ROM-Land, Hout van Breda, Rabobank: kijk niet raar op als je een telefoontje krijgt! Of bel ons als jullie een dergelijk samenwerkingsverband in combinatie met sponsoring zien zitten: 076-2600026.

NHTV Academy of Hotel and Facility Management hartelijk dank voor de samenwerking. Tot de volgende keer!