Iedereen is een Uitvinder! VIP programma

Op 20 januari 2018 organiseert De Uitvindfabriek, samen met haar sponsoren, een wel heel bijzonder evenement: tijdens ons evenement ‘Iedereen is een Uitvinder’ maakt het publiek kennis met de activiteiten van De Uitvindfabriek én die van haar sponsoren! ’s Ochtends zijn er al fantastische activiteiten (het ochtendprogramma is uitverkocht).

Middag met sponsoren, burgemeester en wethouders én kinderen!

’s middags (inloop is mogelijk vanaf 14 uur) is er een speciaal programma voor de sponsoren én mogelijk toekomstige sponsoren van De Uitvindfabriek. Samen met de kinderen uiteraard! Ook burgemeester Depla en de wethouders Haagh, De Bie en Adank zullen deze middag aanwezig zijn.

Naast de films en kinderworkshops van De Uitvinders en onze sponsoren is er een spectaculaire presentatie van het Solar Team Eindhoven, die de wereldtitel veroverden met hun zelfgebouwde gezinsauto op zonne-energie: Stella Vie. De leden van het team nemen u graag mee in hun avonturen. Echt bijzonder om dit verhaal van henzelf te gaan horen en zien (rond 16 uur)!

Vanaf 15.30 uur zullen burgemeester en wethouders u graag toespreken. En we presenteren ons project Invented by All. Alles samen is het een uniek, leuk en afwisselend programma voor jong én oud!

Wilt u ook VIP kaarten voor uzelf en de kinderen?

Wilt u er (samen met uw kinderen) bij zijn? Dat kan! De beste manier is om sponsor te worden. We presenteren uw organisatie dan 20 januari graag als nieuwe sponsor van De Uitvindfabriek. Maar ook voor mensen die een nieuwe sponsor aandragen zijn er VIP tickets. Mail ons zodat we samen kunnen afstemmen hoe we uw relatie(s) – potentiële nieuwe sponsor(en) – samen kunnen benaderen. Of neem telefonisch contact op met Luc Swaab (06-53673493) of Chris Voets (06-46382777)

Geen sponsor worden maar wel VIP tickets?

Dat kan ook! Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor iedereen. Bestel ze via deze link!