Avonturen beleven!

Toegang (€7,50 per persoon) zonder reservering aan de kassa. Online kortingskaarten tot 1 dag van tevoren HIER te bestellen. Kinderfeesten op reservering.

In De Uitvindfabriek beleef je tot de zomer van 2018 de avonturen van De Uitvinders in Afrika (6-9 jaar) en De Uitvinders en Het Zonnewiel (10-12 jaar). In onze filmzaal worden deze films doorlopend om de beurt afgespeeld.

Creatief aan de slag!

In De Uitvindfabriek kun je ook volop actief aan de slag met creatieve workshops. Je maakt bijvoorbeeld een tijger voor het circus uit het Zonnewiel, of een Afrikaans muziekinstrument van afvalmaterialen. Vind je het leuker om zelf een filmpje op te nemen in de Green Screen studio of een tekenfilm te maken met de praxinoscoop? Of experimenteer je graag met een 3D pen? Alles kan*, je kiest zelf wanneer en wat je gaat doen!* De activiteiten hebben geen vaste begintijdstippen en de avonturenbegeleiders van De Uitvindfabriek helpen je graag op weg.

 

Bovenstaande is het programma op openingsdagen voor gezinsbezoek en kinderfeestjes. Dit programma is anders dan het programma van de schoolexcursies in De Uitvindfabriek. Kinderen moeten altijd onder begeleiding zijn van een betalende volwassene.

*Het kan voorkomen dat bepaalde activiteiten tijdelijk niet beschikbaar zijn en naast bovenstaand aanbod kunnen er ook extra activiteiten zijn. Ontdek het ter plaatse in De Uitvindfabriek!

Overige:

De Uitvindfabriek kan op aanvraag workshops binnen verschillende thema’s bieden. Ook voor schoolbezoek, bedrijfsuitstapjes of huur van onze inspirerende ruimte. Neem contact op voor de mogelijkheden! info@uitvindfabriek.nl