Bouw het leukste kinderfeestje ooit!

Reserveringsformulier onderin deze pagina

Ben je (bijna) jarig? Bouw je feestje in De Uitvindfabriek in Breda. We ontvangen je met een mooi cadeau en vragen je vrienden en vriendinnen natuurlijk om voor je te zingen! Als je wilt kun je ook hun cadeautjes uitpakken bij ons. Na een korte uitleg gaan jullie vrij rondlopen en kun je een geweldige film bekijken, spelen, bouwen en lol trappen. Als het nodig is helpen onze avonturenbegeleiders jullie verder. Er is een heleboel te beleven!

Je mag zoveel ranja drinken als je wilt. En tijdens lunchtijd of aan het einde van de middag zijn er lekkere poffertjes of broodjes knakworst. Voor je het weet zit jouw geweldige kinderfeest er dan alweer op!

 

Wanneer

Een kinderfeestje kun je vieren op woensdagmiddag en zaterdagmiddag (uitzonderingen: klik HIER). De Uitvindfabriek is er voor alle kinderen, maar voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is het het leukst. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer op tijd.

 

Kosten

Een kinderfeestje kost 11 euro per kind inclusief poffertjes of broodje knakworst (3,50 euro per kind korting als jullie ergens anders eten). Daarnaast betaal je 25 euro eenmalig per feestje voor een prachtig cadeau voor de jarige, de ontvangst en uitleg en voor onbeperkt ranja voor jullie groep!

Volwassenen/begeleiders betalen de normale entreeprijs van De Uitvindfabriek en kunnen aan de bar eten en drinken bestellen. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

 

Verjaardagscake
Wil je lekker samen smullen? Dan kun je een heerlijke verjaardagscake bestellen.

 

Veldfles
Wil je alle kinderen van het feestje een cadeau geven? Misschien is de Uitvindfabriek veldfles dan wel een leuk idee (kost 5 euro per veldfles bij de bestelling van een kinderfeestje). Ideaal om tijdens je feest steeds te vullen met de gratis ranja!

 

3D workshop (leuk voor kinderen vanaf 9 jaar)
Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met 3D pennen je eigen uitvindingen of kunstwerk! De jarige krijgt een sleutelhanger met zijn/haar eigen naam. Die wordt met een echte 3D printer gemaakt. Een 3D workshop kost 5,00 euro extra per kind (aanvragen via formulier kinderfeestje).

 

Meer weten?

Klik hier voor de veelgestelde vragen over een kinderfeestje.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of reservering.

Naam

Naam van de jarige

Leeftijd van de jarige

Kledingmaat van de jarige
116128140152164

Jullie email adres

Jullie mobiele telefoonnummer

Gewenste dag (Vakantiedag? Kijk eerst op welke vakantiedagen we open zijn)

Voorkeur begintijdstip

Gewenste datum (meerdere mogelijk)

Aantal kinderen

Poffertjes en broodjes knakworst

Verjaardagscake (optioneel; 1 verjaardagscake is goed voor 8 personen)
Nee1 verjaardagscake (12,50 euro)2 verjaardagscakes (25 euro)

Aantal Uitvindfabriek veldflessen (optioneel; 5 euro per stuk (normale prijs is 7,50))

3D workshop (optioneel)
NeeJa, wij willen een 3D workshop (meerprijs 5 euro per kind)

Reserveren of meer info

Hoe heb je ons gevonden
UitjeswebsiteZoekmachine (bv Google)FacebookGoogle advertentieOp aanraden van een bekendeVia schoolVia een flyerAnders

Overige vragen/opmerkingen