Wij zoeken versterking van ons team

De Uitvindfabriek groeit! En daarom zoeken we versterking van ons team. We zijn op zoek naar een floormanager, een horecatijger en avonturenbegeleiders.

 

Floormanager
De floormanager heeft de eindverantwoording over De Uitvindfabriek op de afgesproken dagen. Je zorgt dat onze bezoekers (kinderen en hun ouders) een onvergetelijke dag hebben. Hetzelfde geldt voor ons enthousiaste team van avonturenbegeleiders dat jij aanstuurt. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de veiligheid, organisatie, horeca en kassa op de betreffende dag.

Voor deze functie zoeken we iemand die boven alles verantwoordelijkheidsgevoel heeft, gastvrij en enthousiast is en zorgt voor een fijne sfeer. Daarnaast moet je goed kunnen organiseren en flexibel genoeg zijn om op onverwachte situaties te kunnen inspelen. Bij uitvinden en ontdekken staat namelijk bijna niks van tevoren helemaal vast.

Het gaat om 2 dagen per week (woensdagen en zaterdagen), maar je inzet is (flexibel) uitbreidbaar naar meer dagdelen waarin we basisscholen ontvangen.

Heb je interesse? Stuur dan een E-mail naar info@uitvindfabriek.nl

Horecatijger
In het barretje van De Uitvindfabriek serveren we ranja, fris en andere drankjes, maar ook heerlijke tosti’s”, poffertjes en broodjes voor kinderen en ouders. Maar het meest fantastisch in onze bar zijn onze klantgerichte, open en vriendelijke collega’s die het zo aangenaam mogelijk maken voor onze gasten! En nu zoeken we iemand die dat wil en kan!
Ben jij een ervaren horecakracht? En heb je iets met kinderen en creativiteit? Ben je beschikbaar woensdag- en/of zaterdagmiddag en vind jij het leuk om ons barretje te bestieren en mee te denken over hoe het allemaal nog leuker en beter wordt?
Mail dan naar info@uitvindfabriek.nl

Avonturenbegeleider
Wij zoeken creatieve en enthousiaste (net afgestudeerde) studenten die het leuk vinden om met kinderen te werken. Je begeleidt als ‘avonturenbegeleider’ bezoekers bij workshops en zorgt voor onvergetelijke kinderfeestjes. De werkdagen zijn flexibel, maar de grootste behoefte is woensdagmiddag en/of zaterdagmiddag. Kom je uit (omgeving) Breda en heb jij zin om ons team te komen versterken? Stuur dan een e-mail naar info@uitvindfabriek.nl.