5 oktober: Robots op het Podium

Wat hebben robots op het podium te zoeken? 

Robots hebben nog heel wat te leren voordat ze met ons kunnen samenwerken in de zorg, onderwijs, of als gewoon gezelschap. Het theater biedt een fantastische plek om de mogelijkheden te onderzoeken. In het theater zijn timing, expressie, interactie en geloofwaardigheid super belangrijk – maar tegelijk ook maar ‘show’. Het theater is daarom een fantastische omgeving om robots volwassen te laten worden voordat ze de echte wereld in gaan.

‘Pop-up Wetenschapper’ Edwin Dertien (verbonden aan het Robotlab van TU Twente) kan ontzettend leuk vertellen over dit onderwerp. Dat komt hij doen op 5 oktober in De Uitvindfabriek. Hij brengt ook een aantal theater-robots mee, waarmee je kunt spelen.

Wil je erbij zijn? Reserveer dan GRATIS tickets via deze link (inmiddels zijn de gratis tickets uitverkocht) of bestel reguliere tickets voor 5 oktober via deze link (zorg dat je voor 13.30 uur aanwezig bent die dag).