Win een leskist van Het Grote Mensen Mysterie

Ons allernieuwste project is De Uitvinders en Het Grote Mensen Mysterie. Dat project start in de klas met een geheimzinnige kist die plotseling in de klas staat. De kist heeft een dubbele bodem die alleen te openen is met cijfercodes. Om die codes te krijgen moet je de uitvindersworkshops doen met de materialen uit de kist. Hoe te gek is dat?!

Tussen alle scholen die zich vóór de carnavalsvakantie 2020 aanmelden voor deelname aan De Uitvinderswedstrijd verloten we een complete Grote Mensen Mysterie leskist ter waarde van 175 euro.

Aanmelden voor Uitvinderswedstrijd 2020 West-Brabant (gratis)

Download de opdrachten (groep 5 tot en met 8) voor De Uitvinderswedstrijd 2020 via onderstaande link en misschien zien we jullie wel in de finale op 23 juni in Breda! Het downloaden is meteen jullie aanmelding.

Download opdrachten Uitvinderswedstrijd 2020 via de webshop