Invented by All

Jongeren innoveren voor echte bedrijven!

Met Invented by All gaan leerlingen uit het Voortgezet Onderwijs aan de slag met uitdagingen van echte bedrijven. Ze bedenken en bouwen innovatieve oplossingen die bijdragen aan maatschappelijke doelen. Met Invented by All ontdekken leerlingen toekomstkansen in het bedrijfsleven, ontwikkelen hun analytisch denkvermogen en krijgen beeld bij de rol van techniek en innovatie in onze maatschappij.

Het mes snijdt aan twee kanten: bedrijven profiteren van de nieuwe, frisse kijk van de jeugd op hun innovatie vraagstukken. Bovendien interesseren ze toekomstige arbeidskrachten voor de eigen branche.

De opdrachten van BAM, Eneco, Heijmans en Portaal

Met bovenstaande projectpartners van TEC Utrecht zijn al projecten ontwikkeld voor het Voortgezet Onderwijs in Utrecht. De eerste scholen zijn daar al mee gestart, maar ook andere scholen zijn van harte welkom om deel te nemen! Kijk hier voor de opdrachten.

Bedrijven en scholen gezocht

Bedrijven die meedoen aan het Invented by All zijn innovatieve, maatschappelijk betrokken bedrijven. Werkt u ook bij zo’n bedrijf? Of wil uw school (VO) aan de slag met Invented by All? Neem dan snel contact! Mail naar info@ontdekhal.nl of bel Chris Voets 06-46382777.

Over TEC Utrecht

De Ontdekhal is onderdeel van het project Techniek Experience Center Utrecht en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale ontwikkeling van de Europese Unie en door bijdragen van Gemeente Utrecht en de volgende projectpartners: AM, Bouwmensen Utrecht, Eneco, Heijmans, NUOVO, PCOU Willibrord, Portaal, ROC Midden-Nederland, Singel PD, ROVA Beheer.

 • Invented by All gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Invented by All teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.