Bouw het leukste kinderfeestje ooit!

Ben je (bijna) jarig? Bouw je feestje bij ons in De Ontdekhal in Utrecht. We ontvangen je met een cadeau* en vragen je vrienden en vriendinnen natuurlijk om voor je te zingen! Als je wilt kun je ook hun cadeautjes uitpakken bij ons. Na een korte uitleg gaan jullie vrij rondlopen, een geweldige film bekijken, spelen, bouwen en lol trappen: binnen én bij mooi weer ook buiten. Als het nodig is helpen onze avonturenbegeleiders jullie verder. Er zijn een heleboel activiteiten!

Je mag zoveel ranja drinken als je wilt. Tijdens lunchtijd of aan het einde van de middag zijn er lekkere poffertjes. Voor je het weet zit jouw geweldige kinderfeest er alweer op!

Wanneer

Een kinderfeestje kun je vieren op woensdag-, vrijdag-, of zaterdagmiddag of tijdens vakantiedagen. Check van te voren de aangepaste openingstijden tijdens bijzondere dagen en feestdagen. De Ontdekhal is er voor alle kinderen, maar voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is het het leukst. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer op tijd. Een Coronapaspoort is NIET nodig.

Kosten

Een kinderfeestje vier je al vanaf slechts 8,50 euro per persoon (dit is zonder eten). Voor 3,50 euro extra per kind krijgen alle kinderen poffertjes. Daarnaast betaal je 25 euro eenmalig per feestje voor reservering, de ontvangst en uitleg, een geweldig *cadeau voor de jarige (een exclusief T-shirt van De Ontdekhal) en onbeperkt ranja voor jullie groep! *Cadeau voor de jarige niet nodig? dan krijg je 10 euro korting.

Volwassenen/begeleiders betalen de normale entreeprijs van De Ontdekhal en kunnen aan de bar eten en drinken bestellen. Voor houders van een U-pas schrijven we de kosten af van de U-pas met een korting van 2,50 euro per persoon (kinderen en volwassenen).

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

Extra mogelijkheden

Soldeerworkshop
Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met echte soldeerstations je eigen magische spiraalspel, compleet met lampje en buzzer! Deze soldeerworkshop kost 6 euro extra per kind, al je vriend(inn)en nemen hun zelfgemaakte spiraalspel mee naar huis! Aan ouders wordt gevraagd om mee te helpen.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Hulp van ouders gewenst


3D workshop
Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met 3D pennen je eigen uitvindingen of kunstwerk! De jarige krijgt een sleutelhanger met zijn/haar eigen naam. Die wordt met een echte 3D printer gemaakt. Een 3D workshop kost 6 euro extra per kind.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Hulp van ouders gewenst


Ballon Battle
Een waterwedstrijd met al je vrienden! Je gaat trainen om eventuele indringers met waterballonnen te bestrijden. Wie kan de waterballonnen het beste mikken? Deze spetterende activiteit kost 10 euro extra eenmalig voor de hele groep, inclusief 100 ballonnen in Bunch O Balloons.

Let op: je wordt gegarandeerd nat


Verjaardagscake
Wil je lekker samen smullen? Dan kun je een heerlijke verjaardagscake bestellen, die je zelf mag versieren! Een cake is goed voor 8 personen en kost 12,50 euro.


Meer weten?

Heb je nog meer brandende vragen? Klik hier.

Reserveer hieronder je feestje!

 • Bouw het leukste kinderfeestje ooit! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Bouw het leukste kinderfeestje ooit! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.