Helaas zijn we vanwege de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten.

In en om onze oude snoepfabriek in Breda beleef je fantastische avonturen. Je geniet van een gave speelfilm en je kunt volop spelen en uitvindingen bouwen. Binnen én (bij mooi weer) buiten! Reserveren voor dit leuke gezinsuitje is in verband met coronavirus verplicht. Ben je bijna jarig? Dan kun je een geweldig kinderfeest vieren! Of kom op reservering met je schoolklas, BSO of bedrijf een excursie of evenement op maat beleven in De Uitvindfabriek. Desgewenst gekoppeld aan een project op je school of bedrijf.

Shop Kinderfeestje Tickets

Unfortunately we're temporarily closed due to Corona measures.

This iconic abandoned candy factory now is a playground where children and their parents experience adventures with films (on request with English subtitling) and inspiring interactive exhibits. In several workshops they can design and build (also 3D print!) their own inventions or create movies themselves. A unique place (with a nice cafetaria) for creative families and an inspiring location for business events as well!

Shop Birthday Party Discover

Gastlessen

Kinderfeestje

Grondleggers De Uitvindfabriek

 • Home gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Home teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 • Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, Max. file size: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist).
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.