Voortgezet onderwijs

Programma Voortgezet Onderwijs

Ook voor het voortgezet onderwijs hebben we erg leuke en leerzame programma’s.


Kettingreactie/Greenscreen

We ontwerpen en bouwen we samen een kettingreactiebaan en bedenken een filmscène en maken dan een filmpje met special effects in onze eigen green screen studio! Het filmpje wordt naar school gestuurd en zorgt ook na jullie bezoek gegarandeerd nog voor veel plezier!

Bij Invented by… Livia (download hier de flyer) bekijken we de gelijknamige speelfilm over het pubermeisje Livia die een bijzondere fiets voor haar gehandicapte broer ontwerpt. Daarna gaan uw leerlingen actief aan de slag. Ze bouwen de speciale fiets van Livia en testen deze op een parcours. Ze ontdekken hoe je met een sensor de fiets kunt besturen en bouwen de sensor na. Het resultaat nemen ze mee naar huis. Op school kunnen ze zich met behulp van een speciale lesbrief verder verdiepen in het onderwerp door zelf producten te ontwerpen.

Verder zijn onze Designprogramma en de Bio-based plastic workshop ook erg geschikt voor de onderbouw van het Voortgezet Onderwijs.


Kosten

Kettingreactie/Greenscreen
€10 per leerling. Bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen gerekend.

Invented by… Livia
€ 12,50 per leerling. Bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen gerekend.


Extra’s

€1 extra per leerling voor drinken/koek.


Opstartkosten

€25 opstartkosten per groep/bezoek.


Aanvragen of reserveren kan met dit formulier:

 • Voortgezet onderwijs gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Voortgezet onderwijs teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 • Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, Max. file size: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.