Foto: Boudewijn Bollmann – Dutch Design Week

Designprogramma Iedereen aan Tafel

(ongeveer 2,5 uur)

Leerlingen worden in onze filmzaal geïnspireerd met een leuke documentaire over het ontwerpen van stoelen of tafels. Daarna dagen we ze met een ideeënmachine uit om een eigen ontwerp te maken voor een stoel of tafel in een specifieke situatie en omgeving. In onze greenscreen studio kunnen ze vervolgens hun eigen ontwerp presenteren alsof het al op ware grootte gebouwd is! Ook bouwen de leerlingen op basis van hun ontwerptekeningen echte schaalmodellen van ijslolliestokjes met behulp van kolomboormachines.

Geschikt voor bovenbouw Basisonderwijs en onderbouw Voortgezet Onderwijs

Maximaal 1 schoolklas tegelijkertijd

10 euro per leerling. Bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen gerekend.

1 euro extra per leerling voor drinken/koek.

25 euro opstartkosten per groep/bezoek.

Aanvraagformulier schoolbezoek

Soort onderwijs
BasisonderwijsSpeciaal BasisonderwijsVoortgezet OnderwijsSpeciaal Voortgezet Onderwijs

Schoolnaam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Naam Leerkracht*

Emailadres*

Mobiel

Gewenste datum*

Voorkeur begintijdstip*

Aantal leerlingen*

Eten en drinken*
Wij willen graag ranja en een versnapering voor de leerlingen (1 Euro per leerling)Wij brengen alles wat we willen eten of drinken zelf mee

Gewenst programma*
Goochelen met Techniek! (groep 1/2)De Beestenbende (groep 3/4)De Uitvinders in Afrika (groep 4/5)De Uitvinders en Het Grote Mensen Mysterie (groep 5/6)De Uitvinders en De Verdronken Rivier (groep 6/7)De Uitvinders en Het Verborgen Oog (groep 7/8)De Uitvinders en Het Zonnewiel (groep 7/8)Designprogramma (PO/VO)Greenscreen Workshop (PO vanaf groep 5/VO)Scrap Workshop (PO vanaf groep 5/VO)Invented by Livia (VO)Kettingreactie/Greenscreen (VO)

Reserveren of meer info*
Ik wil reserveren als er plek is op één van de aangegeven data/tijden. Stuur een bevestiging.Ik wil informatie ontvangen. Ik beslis daarna of ik wil reserveren.

Overige vragen of opmerkingen

*Dit zijn verplichte invulvelden