Bouw het leukste kinderfeestje ooit!

Reserveringsformulier Breda onderin deze pagina ; Voor Eindhoven klik hier

Ben je (bijna) jarig? Bouw je kinderfeestje in De Uitvindfabriek in Breda. We ontvangen je met een mooi cadeau. Daarna vragen we je vrienden en vriendinnen natuurlijk om voor je te zingen! Als je wilt kun je ook hun cadeautjes uitpakken bij ons. Na een korte uitleg gaan jullie vrij rondlopen en kun je een geweldige film bekijken, spelen, bouwen en lol trappen. Als het nodig is helpen onze avonturenbegeleiders jullie verder. Er is een heleboel te beleven!

Je mag zoveel ranja drinken als je wilt. En tijdens lunchtijd of aan het einde van de middag zijn er lekkere poffertjes of broodjes knakworst (1 per kind, kinderen met grotere honger krijgen er op verzoek eentje extra). Voor je het weet zit jouw geweldige kinderfeest er dan alweer op!

Wanneer

Een kinderfeestje kun je vieren op zatyerdag, zondag, woensdagmiddag, of vrijdagmiddag. De Uitvindfabriek is er voor alle kinderen, maar voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is het het leukst. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer op tijd.

Kosten

Een kinderfeestje vier je al vanaf 8,50 euro per persoon.  Een compleet arrangement inclusief poffertjes of broodjes knakworst kost 12 euro. Daarnaast betaal je 25 euro eenmalig per feestje. Dat is voor een prachtig cadeau voor de jarige, de ontvangst en uitleg en voor onbeperkt ranja voor jullie groep!

Volwassenen/begeleiders betalen de normale entreeprijs van De Uitvindfabriek. Zij kunnen aan de bar eten en drinken bestellen. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

Onbeperkt ranja drinken uit je eigen veldfles!

Wil je alle kinderen van het feestje een cadeau geven? Dan is de Uitvindfabriek veldfles een leuk idee. Die kost slechts 5,00 euro per veldfles bij de bestelling van een kinderfeestje. Ideaal om tijdens je feest steeds te vullen met de gratis ranja!

Verjaardagscake
Wil je lekker samen smullen? Dan kun je een heerlijke verjaardagscake bestellen.

3D workshop (leuk voor kinderen vanaf 8 jaar)
Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met 3D pennen je eigen uitvindingen of kunstwerk! De jarige krijgt een sleutelhanger met zijn/haar eigen naam. Die wordt met een echte 3D printer gemaakt. Een 3D workshop kost 6 euro extra per kind (aanvragen via formulier kinderfeestje).

Soldeerworkshop (leuk voor kinderen vanaf 8 jaar; hulp van ouders gewenst).
Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met echte soldeerstations je eigen magische spiraalspel, compleet met lampje en buzzer! Deze soldeerworkshop kost 6 euro extra per kind, aanvragen via formulier kinderfeestje), al je vriend(inn)en nemen hun zelfgemaakte spiraalspel mee naar huis! Aan ouders wordt gevraagd om mee te helpen.

Ballon Battle
Een waterwedstrijd met al je vrienden! Je gaat trainen om eventuele indringers met waterballonnen te bestrijden. Wie kan de waterballonnen het beste mikken? Deze spetterende activiteit (je wordt gegarandeerd nat) kost 10 euro extra (eenmalig voor de hele groep, inclusief 100 ballonnen in Bunch O Balloons, (aanvragen via formulier kinderfeestje).

Meer weten?

Klik hier voor de veelgestelde vragen over een kinderfeestje.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of reservering.

Naam

Naam van de jarige

Leeftijd van de jarige

Kledingmaat van de jarige
116128140152164

Jullie email adres

Jullie mobiele telefoonnummer

Gewenste dag (Vakantietijd? Check eerst op welke dagen we open zijn)

Begintijdstip

Gewenste datum (meerdere mogelijk)

Aantal kinderen

Poffertjes en broodjes knakworst (meerprijs euro 3,50)

Verjaardagscake (optioneel; 1 verjaardagscake is goed voor 8 personen)
Nee1 verjaardagscake (12,50 euro)2 verjaardagscakes (25 euro)

Aantal Uitvindfabriek veldflessen (optioneel; 5,00 euro per stuk (normale prijs is 7,50))

Workshop (optioneel)
Nee3D workshop (meerprijs 6 euro per kind)Soldeer workshop (meerprijs 6 euro per kind)

Ballon Battle (optioneel)
NeeJa wij gaan de Ballon Battle aan (meerprijs 10 euro incl. 100 waterballonnen)

Reserveren of meer info

Hoe heb je ons gevonden
UitjeswebsiteZoekmachine (bv Google)FacebookGoogle advertentieOp aanraden van een bekendeVia schoolVia een flyerAnders

Overige vragen/opmerkingen