menu

Praktische info

Praktische info

Wat

Een avontuur voor kinderen (indicatie 4 t/m 12 jaar) en hun familie.

Waar

Terheijdenseweg 64, 4816 AA Breda (De Faam). Telefoon: 06 -11 11 59 56.

Op loopafstand (200 meter) van het Centraal Station (trein en bus) van Breda (uitgang aan de Noordzijde).

Gratis parkeren op de parkeerplaatsen van De Faam, aan de Liniestraat in Breda. Let op: de kruising Liniestraat/Terheijdenseweg is afgesloten voor auto’s. Indien je met de auto voor de ingang van De Uitvindfabriek staat volg dan de blauwe route. Navigeer naar Liniestraat 16, ga door het hek om te parkeren (bij CrossJumps) en loop de laatste 100 meter naar de Terheijdenseweg.

Wanneer

Kijk op ons reserveringssysteem voor de beschikbare dagen en tijden.

Scholen en bedrijfsbijeenkomsten ook op andere dagen op reservering.

Kosten

Entree € 9,50 (iDEAL/PIN) per persoon (kinderen en ouders). Kinderen tot en met 3 jaar gratis. Kijk hier voor kinderfeestjes.

Overige

Eten en drinken is verkrijgbaar bij het barretje, eigen eten en drinken nuttigen in De Uitvindfabriek is niet toegestaan.

De Uitvindfabriek is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Een gehandicaptentoilet is aanwezig. Voor reanimatie bij een hartstilstand is een AED aanwezig.

Kinderen moeten altijd onder begeleiding van minstens 1 volwassene (ouder/begeleider) zijn. De Uitvindfabriek is niet aansprakelijk voor toezicht op uw kinderen, lichamelijk letsel of verlies of schade aan uw eigendommen.

Buiten openingstijden zijn er mogelijkheden voor schoolbezoeken en voor (bedrijfs)evenementen voor volwassenen en/of kinderen. Neem contact op voor meer informatie.

Sponsoren van De Uitvindfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.