1 Stem

happy building flat

Ingezonden door: jesper simonse
School: fontein


Meer contact met de buren omdat het dan gezelliger wordt in de flat.
dikkere muren zodat je de buren niet hoort.
grotere woonkamer zo dat er meer spullen kwijt kunnen.
Meer licht in de gangen want straks struikel je.

onze 2 beste ideeën
1.
lichtsensoren als je ergens loopt in de flat gaat daar het licht aan en als je daar weg bent gaan de lichten uit waar je loopt is het licht dus dan kan je elke plek zien en heel duurzaam.

2.
zonnepanelen veel op het dak plat en dan in één lichtbron dan kan je met een paar knopjes energie verduurzamen voor het hele jaar.
Hoe gaan we het doen we doen het hetzelfde als tesla. We doen het in een kelder met allemaal nucleaire bronnen dat je dat voor het hele jaar licht hebt.


De voordelen

lichtsensoren duurzame energie als je ergens loopt is daar het licht en waar je net liep is geen licht meer zonnepanelen duurzame energie voor het hele jaar en dan zuig je de energie de hele tijd in de energie bron


Meer informatie

zonnepanelen van metaal gemaakt en aluminium en dingen waar je het licht mee opzuigt is bestemd voor de hele flat lichtsensoren licht van de zonnepanelen glas is bestemd voor de hele flat


Bedacht door

hoi, ik ben Jesper Simonse hou veel van hockey keepen en ben creatief en hou van dingen maken. en mijn teamleden zijn Felix Schweigman Bregje Pandelichtska Hannah Rinders


PDF bestand:


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • happy building flat gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • happy building flat teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.