Programma Voortgezet Onderwijs

Ook voor het voortgezet onderwijs hebben we erg leuke en leerzame programma’s.

Kettingreactie/Greenscreen: We ontwerpen en bouwen we samen een kettingreactiebaan en bedenken een filmscène en maken dan een filmpje met special effects in onze eigen green screen studio! Het filmpje wordt naar school gestuurd en zorgt ook na jullie bezoek gegarandeerd nog voor veel plezier!

Bij Invented by… Livia (download hier de flyer) bekijken we de gelijknamige speelfilm over het pubermeisje Livia die een bijzondere fiets voor haar gehandicapte broer ontwerpt. Daarna gaan uw leerlingen actief aan de slag. Ze bouwen de speciale fiets van Livia en testen deze op een parcours. Ze ontdekken hoe je met een sensor de fiets kunt besturen en bouwen de sensor na. Het resultaat nemen ze mee naar huis. Op school kunnen ze zich met behulp van een speciale lesbrief verder verdiepen in het onderwerp door zelf producten te ontwerpen.

 

Verder zijn onze Designprogramma en de Bio-based plastic workshop ook erg geschikt voor de onderbouw van het Voortgezet Onderwijs.

 

De kosten bedragen:

Kettingreactie/Greenscreen: 10 euro per leerling.

Invented by… Livia: 12,50 euro per leerling.

Bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen gerekend.

1 Euro extra per leerling voor drinken/koek.

25 euro opstartkosten per groep/bezoek.

 

Aanvragen of reserveren kan met dit formulier:

Soort onderwijs
BasisonderwijsSpeciaal BasisonderwijsVoortgezet OnderwijsSpeciaal Voortgezet Onderwijs

Schoolnaam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Naam Leerkracht*

Emailadres*

Mobiel

Gewenste datum*

Voorkeur begintijdstip*

Aantal leerlingen*

Eten en drinken*
Wij willen graag ranja en een versnapering voor de leerlingen (1 Euro per leerling)Wij brengen alles wat we willen eten of drinken zelf mee

Gewenst programma*
Goochelen met Techniek! (groep 1/2)De Beestenbende (groep 3/4)De Uitvinders in Afrika (groep 4/5)De Uitvinders en Het Grote Mensen Mysterie (groep 5/6)De Uitvinders en De Verdronken Rivier (groep 6/7)De Uitvinders en Het Verborgen Oog (groep 7/8)De Uitvinders en Het Zonnewiel (groep 7/8)Designprogramma (PO/VO)Greenscreen Workshop (PO vanaf groep 5/VO)Scrap Workshop (PO vanaf groep 5/VO)Invented by Livia (VO)Kettingreactie/Greenscreen (VO)

Reserveren of meer info*
Ik wil reserveren als er plek is op één van de aangegeven data/tijden. Stuur een bevestiging.Ik wil informatie ontvangen. Ik beslis daarna of ik wil reserveren.

Overige vragen of opmerkingen

*Dit zijn verplichte invulvelden