menu

Bedrijfsevenement op een unieke locatie in Breda

Een uniek bedrijfsevenement organiseren op onze locatie in Breda

Onze fabriek is in te zetten voor allerlei verschillende evenementen. Of je nu op zoek bent naar een passende ruimte voor vergaderingen, presentaties of trainingen. In De Uitvindfabriek is het allemaal mogelijk. Zo zijn we voorzien van een ruime zaal waarin plek is voor een podium en stoelen. Daarnaast zorgen we voor ruimtes, presentatiemiddelen, catering en alle andere faciliteiten die je nodig hebt voor het evenement. Tijdens je bedrijfsevenement op onze unieke locatie staan onze avonturenbegeleiders voor je klaar om je te ondersteunen waar dat nodig is. Daarnaast zijn ze ook aanwezig om je gasten regelmatig een hapje en een drankje aan te bieden.

Teambuildingsactiviteiten en workshops

Voor je bedrijfsevenement op onze unieke locatie maken we het ook mogelijk om speciale teambuildingactiviteiten en workshops te boeken. Je kiest er bijvoorbeeld voor om een kettingreactie te bouwen met je collega’s, of je gaat de strijd tegen elkaar aan in onze CityHackers Escaperoom voor groepen. Gebruik onze greenscreen om samen met je klanten een commercial te maken. Of bouw je liever bruggen tussen afdelingen? Voor ieder bedrijf bedenken wij een passend programma. We bespreken je wensen graag met je zodat we mee kunnen denken hoe we er een onvergetelijke dag van maken.

Het is allemaal mogelijk in De Uitvindfabriek.

Neem contact op

Kom langs om onze ruimte te bekijken

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor je bedrijfsevenement op onze unieke locatie in Breda te bespreken. Wil je de ruimte liever eens met eigen ogen zien? Maak dan even een afspraak om langs te komen. We geven je graag een rondleiding langs alle beschikbare ruimtes.

Sponsoren van De Uitvindfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.