menu

Kinderfeestje in Breda

BOUW HET LEUKSTE KINDERFEESTJE OOIT!

Wil jij samen met je vrienden komen uitvinden en het allerleukste kinderfeestje ooit bouwen in Breda? Kom dan op of rond jouw verjaardag je kinderfeestje vieren in De Uitvindfabriek! Bij ontvangst krijg je al een mooi cadeau en vragen we je vrienden en vriendinnen natuurlijk om voor je te zingen! Als je wilt kun je ook hun cadeautjes uitpakken bij ons. Na een korte uitleg gaan jullie vrij rondlopen, een geweldige film bekijken, spelen, uitvinden en lol trappen: binnen én in de lente en zomer ook buiten.

Reserveringsformulier onderin deze pagina

Jouw kinderfeestje vieren op woensdagmiddag of zaterdag

Bij ons kun je je kinderfeestje vieren op woensdagmiddag of zaterdagmiddag, maar ook tijdens vakanties en feestdagen hebben we aangepaste openingstijden! Onze fabriek in Breda is er voor alle kinderen, maar dit kinderfeestje is voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud het leukst.

Kosten

Een kinderfeestje vier je al vanaf slechts 8,50 euro per persoon (dit is zonder eten). Voor 3,50 euro extra per kind krijgen alle kinderen poffertjes of broodjes knakworst. Daarnaast betaal je per feestje eenmalig 25 euro voor een prachtig cadeau voor de jarige, een feestelijke ontvangst, een rondleiding door De Uitvindfabriek en onbeperkt ranja voor jullie groep. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijk dagje uit voor jou en je vrienden en vriendinnen!

Volwassenen/begeleiders betalen de normale entreeprijs van De Uitvindfabriek en kunnen aan de bar eten en drinken bestellen.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

Uitvinden met je vrienden

Tijdens je kinderfeestje ga je samen met jouw vrienden op avontuur. Aan het einde van de dag mogen jullie al jullie uitvindingen mee naar huis nemen! Tijdens de rondleiding hebben jullie het al gezien: jullie gaan een auto bouwen, uitvindingen maken in de scraphoek, een filmscène spelen, 3D-printen en nog veel meer! Heb je zin om nog meer te leren en te ontdekken? Dan kun je ook nog kiezen voor een extra workshop om jouw kinderfeestje compleet te maken.

Extra mogelijkheden

Veldfles
Wil je alle kinderen van het feestje een cadeau geven? Misschien is een veldfles van De Uitvindfabriek dan wel een leuk idee. De veldfles kost 5 euro per stuk bij de bestelling van een kinderfeestje. Ideaal om tijdens je feest steeds te vullen met de gratis ranja!

Soldeerworkshop
Tijdens je kinderfeestje ga je een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met echte soldeerstations je eigen magische spiraalspel, compleet met lampje en buzzer! Deze soldeerworkshop kost 6 euro extra per kind (minimaal 6 deelnemers), al je vriend(inn)en nemen hun zelfgemaakte spiraalspel mee naar huis!

Advies leeftijd: meest geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Hulp van ouders gewenst.

3D workshop
Tijdens je kinderfeestje ga je een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met 3D-pennen je eigen uitvindingen of kunstwerk! De jarige krijgt een sleutelhanger met zijn/haar eigen naam. Die wordt met een echte 3D printer gemaakt. De 3D-workshop kost 6 euro extra per kind (minimaal 6 deelnemers).

Advies leeftijd: meest geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Ballon Battle
Een waterwedstrijd met al je vrienden! Vanaf ons fort buiten ga je trainen om eventuele indringers met waterballonnen te bestrijden. Wie kan de waterballonnen het beste mikken? Deze spetterende activiteit kost 10 euro extra eenmalig voor de hele groep, inclusief 100 ballonnen in Bunch O Balloons.

Let op: je wordt gegarandeerd nat.

Verjaardagscake
Wil je lekker samen smullen? Dan kun je een heerlijke verjaardagscake bestellen. Een cake is goed voor 8 personen en kost 12,50 euro.

Reserveer het leukste kinderfeestje in Breda

Het aantal plaatsen voor een kinderfeestje is beperkt. Zorg er dus voor dat je op tijd reserveert! Onderaan deze pagina is het reserveringsformulier te vinden. Onze avonturenbegeleiders zorgen voor een feestelijk ontvangst en zetten jullie tafel alvast klaar. Heb je nog vragen? Bekijk dan even onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Reserveer je Kinderfeestje / Reservation Birthday Party

Sponsoren van De Uitvindfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.