menu

Kinderfeestjes

Bouw het leukste kinderfeestje ooit!

Reserveringsformulier onderin deze pagina

Ben je (bijna) jarig? Bouw je feestje bij ons in De Uitvindfabriek in Breda. We ontvangen je met een mooi cadeau en vragen je vrienden en vriendinnen natuurlijk om voor je te zingen! Als je wilt kun je ook hun cadeautjes uitpakken bij ons. Na een korte uitleg gaan jullie vrij rondlopen, een geweldige film bekijken, spelen, bouwen en lol trappen: binnen én in de lente en zomer ook buiten. Als het nodig is helpen onze avonturenbegeleiders jullie verder. Er zijn een heleboel activiteiten!

Je mag zoveel ranja drinken als je wilt. Tijdens lunchtijd of aan het einde van de middag zijn er lekkere poffertjes of broodjes knakworst. Voor je het weet zit jouw geweldige kinderfeest er alweer op!

Wanneer

Een kinderfeestje kun je vieren op woensdagmiddag of zaterdagmiddag of tijdens vakantiedagen. Check van te voren de aangepaste openingstijden tijdens bijzondere dagen en feestdagen. De Uitvindfabriek is er voor alle kinderen, maar voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is het het leukst. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer op tijd.

Kosten

Een kinderfeestje vier je al vanaf slechts 8,50 euro per persoon (dit is zonder eten). Voor 3,50 euro extra per kind krijgen alle kinderen poffertjes of broodjes knakworst. Daarnaast betaal je 25 euro eenmalig per feestje voor een prachtig cadeau voor de jarige, de ontvangst en uitleg en onbeperkt ranja voor jullie groep!

Volwassenen/begeleiders betalen de normale entreeprijs van De Uitvindfabriek en kunnen aan de bar eten en drinken bestellen.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

Extra mogelijkheden

Veldfles
Wil je alle kinderen van het feestje een cadeau geven? Misschien is de Ontdekfabriek veldfles dan wel een leuk idee. De veldfles kost 5 euro per stuk bij de bestelling van een kinderfeestje. Ideaal om tijdens je feest steeds te vullen met de gratis ranja!

Soldeerworkshop
Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met echte soldeerstations je eigen magische spiraalspel, compleet met lampje en buzzer! Deze soldeerworkshop kost 6 euro extra per kind (minimaal 6 deelnemers), al je vriend(inn)en nemen hun zelfgemaakte spiraalspel mee naar huis! Aan ouders wordt gevraagd om mee te helpen.

Advies leeftijd: meest geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Hulp van ouders gewenst.

3D workshop
Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met 3D pennen je eigen uitvindingen of kunstwerk! De jarige krijgt een sleutelhanger met zijn/haar eigen naam. Die wordt met een echte 3D printer gemaakt. Een 3D workshop kost 6 euro extra per kind (minimaal 6 deelnemers).

Advies leeftijd: meest geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Ballon Battle
Een waterwedstrijd met al je vrienden! Vanaf ons fort buiten ga je trainen om eventuele indringers met waterballonnen te bestrijden. Wie kan de waterballonnen het beste mikken? Deze spetterende activiteit kost 10 euro extra eenmalig voor de hele groep, inclusief 100 ballonnen in Bunch O Balloons.

Let op: je wordt gegarandeerd nat.

Verjaardagscake
Wil je lekker samen smullen? Dan kun je een heerlijke verjaardagscake bestellen. Een cake is goed voor 8 personen en kost 12,50 euro.

Meer weten?

Heb je nog brandende vragen?

Veelgestelde vragen

Reserveer je Kinderfeestje / Reservation Birthday Party

Sponsoren van De Uitvindfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.