menu

dagje uit met het hele gezin

Gezinsuitje  tickets

het allerleukste creatieve uitje in Breda!

In De Uitvindfabriek kun je volop actief aan de slag met creatieve workshops. Je maakt bijvoorbeeld een dolfijn van piepschuim of een bootje van afvalmaterialen. Vind je het leuker om zelf een filmpje op te nemen in de Green Screen studio of een tekenfilm te maken met de Praxinoscoop? Of experimenteer je graag met een 3D printer? Het kan! En natuurlijk zet je onze enorme Tinguely machine in beweging! In de houtwerkplaats maak je een eigen auto die je uittest op de Els’ Rally Race Nerdyderby baan.

Als het buiten goed weer is kun je experimenteren met onze muziektuin, hutten bouwen of een Ballon Battle doen met je vrienden. Je kiest zelf wanneer en wat je gaat doen!* De activiteiten hebben geen vaste begintijdstippen en de avonturenbegeleiders van De Uitvindfabriek helpen je graag op weg.

Avonturen beleven!

In De Uitvindfabriek beleef je de avonturen van De Beestenbende (6-9 jaar) en De Uitvinders en Het Verborgen Oog (10-12 jaar). In onze filmzaal worden deze films doorlopend om de beurt afgespeeld.

Bijzonderheden

Bovenstaande is het programma op openingsdagen voor gezinsbezoek en kinderfeestjes. Dit programma is anders dan het programma van de schoolexcursies in De Uitvindfabriek. Kinderen moeten altijd onder begeleiding zijn van een betalende volwassene.

Klik hier voor praktische info over de locatie, parkeren enzovoort.

*Het aanbod varieert: het kan voorkomen dat bepaalde activiteiten tijdelijk niet beschikbaar zijn en naast bovenstaand aanbod kunnen er ook extra activiteiten zijn. Ontdek het ter plaatse in De Uitvindfabriek!

Sponsoren van De Uitvindfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.