menu

Escaperoom in Breda – Cityhackers

Beleef de CityHackers escaperoom nu ook met je eigen groep!

CityHackers is een leuke en uitdagende escaperoom van De Uitvindfabriek in Breda. Lukt het jouw team om binnen de tijd alle sloten te openen? Samen met jouw vrienden, familie of collega’s gebruik je je kennis over gebouwen, veranderen, infrastructuur en techniek. Door goed samen te werken benen julllie je een weg door alle opdrachten. Maar zijn jullie sneller uit de escaperoom dan het andere team?

Wie is het snelste door de escaperoom heen?

Duur: +- 60 min

Geschikt voor: iedereen vanaf 11 jaar.

Capaciteit: De escaperoom is te spelen met minimaal 6 personen en maximaal 12 personen.

Wanneer: CityHackers is te boeken op woensdag en zaterdag tussen 11:00 uur en 18:00 uur, of op andere dagen tijdens feestdagen en vakanties. Kijk in de agenda voor de openingsdagen en -tijden in de vakanties.

Kosten voor de CityHackers Escaperoom: € 150,- per avontuur

Wil je er een leuk dagje uit van maken? Je kunt ook gebruikmaken van de activiteiten in De Uitvindfabriek! Dan zijn de kosten € 200,- voor de hele groep.

Vul ons aanvraagformulier in

Ben je enthousiast geworden over onze escaperoom? Vul dan ons aanvraagformulier in en plan jouw bezoek aan het CityHackers Trainingscentrum. Vervolgens nemen we contact met je op om je aanvraag te bevestigen. Wij zorgen ervoor dat de technische skills van jou en je groep goed worden getest.

 

Aanvraagformulier

Naam(Vereist)
Wil je reserveren?(Vereist)

DD slash MM slash JJJJ
Hoeveel personen?(Vereist)

Sponsoren van De Uitvindfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.