menu

aanbod voortgezet onderwijs

een passend programma voor alle klassen

Voor alle klassen en niveaus van het voortgezet onderwijs heeft De Uitvindfabriek een passend aanbod. In het voortgezet onderwijs zijn leerlingen aan het ontdekken wat ze interessant vinden, daarom zorgen we voor een afwisselend programma waarbij iedere leerling uitgedaagd wordt om zelf uit te vinden.

Ons unieke aanbod voor het voortgezet onderwijs

Een voorbeeld van een leuke teambuildingactiviteit voor klassen is onze escaperoom ‘City Hackers’.  Als team ‘City’ en team ‘Hackers’ gaat de klas in twee groepen tegen elkaar strijden. Wie vindt er als eerste een uitweg? Onderweg moeten de leerlingen raadsels oplossen die te maken hebben met gebouwen, infrastructuur en kunstwerken.

Binnen ons aanbod voor het voortgezet onderwijs kun je er ook voor kiezen om met de klas een kettingreactie te maken. De klas wordt in kleine groepjes verdeeld die allemaal verantwoordelijk zijn voor een deel van de kettingreactie. Als er aan de ene kant van de zaal een balletje gaat rollen, moet dit ervoor zorgen dat de kettingreactie pas aan de andere kant van de zaal tot stilstand komt.

Onderaan deze pagina is een greep uit ons aanbod voor het voortgezet onderwijs te vinden. Neem gerust contact met ons op zodat we een programma op maat kunnen maken.

De uitvinders bij jou op school

Onze avonturenbegeleiders komen ook graag naar jullie locatie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bezoek aan De Uitvindfabriek aan een (Invented by All) project op school te koppelen. Binnen de vakken CKV, techniek of beroepsoriëntatie van het voortgezet onderwijs denken we graag mee in een creatief en inspirerend aanbod!

Vul ons aanvraagformulier voor schoolbezoeken in

Heb je een keuze gemaakt uit het aanbod wat we voor het voortgezet onderwijs te bieden hebben? Vul dan het aanvraagformulier voor schoolbezoeken in dat onderaan deze pagina te vinden is. Mocht het niet lukken om een keuze te maken, dan helpen we je hierbij ook graag mee. Naast ons aanbod voor het voortgezet onderwijs bieden we ook leuke activiteiten voor basisscholen.

aanvraagformulier schoolbezoek

Sponsoren van De Uitvindfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.