menu

Escaperoom voor klassen – CityHackers

City hackers verslaan met jouw klas

Wil jij jouw klas tegen elkaar zien strijden in CityHackers: onze escaperoom voor klassen? Tijdens de opdrachten worden leerlingen uitgedaagd om na te denken over verschillende aspecten van techniek, namelijk gebouwen, infrastructuur en duurzaamheid. Misschien lukt het ze wel om binnen de tijd alle codes te kraken!

Technische uitdagingen tijdens onze escaperoom voor klassen

Hoe zou jij de wereld willen zien? Wat zou jij graag veranderen? Welke dingen zou je willen bouwen? In onze escaperoom voor klassen dagen we jullie uit om op een andere manier naar gebouwen, infrastructuur en kunstwerken te kijken!

In ons gloednieuwe Cityhackers-avontuur wordt je geprikkeld om hierover na te denken. In De Uitvindfabriek hebben we een geweldige escaperoom voor klassen gebouwd waarin jullie tegen elkaar gaan strijden. Heb jij de technische skills, het inzicht en de teamspirit om alle codes te kraken en eerder de finish te bereiken dan het andere team?

Handig om te weten

Tijdsduur: +/- 2 uur

Geschikt voor: Klassen van het voortgezet onderwijs. Daarnaast is dit programma niet alleen voor klassen, maar kun je de escaperoom via onderstaande knop ook voor groepen reserveren.

Capaciteit: Maximaal 1 schoolklas tegelijkertijd.

Kosten: De escaperoom voor klassen kost € 275,00 per schoolbezoek vanaf 15 leerlingen, met een maximum van ca. 30 leerlingen. Bij minder dan 15 leerlingen bedraagt het tarief € 225,00.

Extra’s: € 1,00 per leerling voor drinken/koek (optioneel).

CityHackers als groepsactiviteit

Beleef de Cityhackers escaperoom ook met je eigen gezelschap! Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Cityhackers als Groepsactiviteit

 

Vul het aanvraagformulier voor een schoolbezoek in

Om een beeld te krijgen van dit leuke dagje uit voor jouw klas, kun je hier alvast de trailer van Cityhackers bekijken. Misschien zet het je leerlingen alvast aan het denken! We zien ze graag in De Uitvindfabriek. Reserveer alvast een datum en een tijd door het aanvraagformulier voor de escaperoom voor klassen in te vullen.

aanvraagformulier schoolbezoek

Sponsoren van De Uitvindfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.