menu

basisonderwijs

Het aanbod voor basisscholen

Wist je dat wij complete lesprogramma’s aanbieden die leerkrachten zelf kunnen uitvoeren in de klas? Je leest er alles over op www.deuitvinders.com. Onze avonturenbegeleiders komen ook graag naar jullie school voor gastlessen, teamtrainingen of ontdekactiviteiten met de leerlingen. Mail ons!

En natuurlijk kun je met je klas naar De Uitvindfabriek komen voor een excursie of schoolreisje. Daarover vind je hieronder alle informatie en een aanvraagformulier.

Voortgezet Onderwijs?

Klik hier voor het overzicht.

UITVINDERS EXCURSIE

Na het beleven van een spannende speelfilm ga je onder begeleiding zelf uitvindingen bouwen binnen de beleving van de film! Er zijn verschillende avonturen beschikbaar voor de groepen 1 tot en met 8. Binnen de avonturen is er keuze uit verschillende workshops. Een standaard excursie bestaat uit een film en twee workshops, maar maatwerk is mogelijk.

Uitvinders excursie

 

SCHOOLREIS

Willen jullie met een grote groep van je school vrijuit spelen en ontdekken? Dan is een schoolreisje naar De Uitvindfabriek de beste keuze. Daarbij gaat het vooral om spelen, film kijken en zelf bouwen en iets minder om educatie. Tijdens een schoolreisje wordt hetzelfde Ontdekfabriek programma aangeboden als tijdens de openingsuren voor gezinnen. Een schoolreis is mogelijk voor de groepen 4 tot en met 8 met een maximum van 160 leerlingen.

Schoolreis

Aanvraagformulier schoolbezoek Uitvindfabriek Breda

Sponsoren van De Uitvindfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.