menu

Gastlessen op locatie

Gastlessen op de locatie van jouw school aan de hand van onze lesprogramma’s

Wil je graag dat we gastlessen komen geven op de locatie van jouw basisschool of middelbare school? Je kunt namelijk niet alleen op onze locatie avonturen beleven. Dit kan ook in je eigen klaslokaal. De Uitvindfabriek biedt een ruime keuze aan gastlessen op locatie aan. Bekijk hieronder de mogelijkheden en een video die je een indruk geeft van wat je gaat beleven.

(Online) Uitvinders lesprogramma’s

Onze diverse gastlessen op locatie sluiten naadloos aan bij een excursie naar De Uitvindfabriek. Voor iedere groep van het basisonderwijs én voor het voortgezet onderwijs zijn er lesbrieven met instructievideo’s beschikbaar. Deze kun je bestellen via onze webshop. Voor een optimaal resultaat én het besparen van verzamelwerk kun je optioneel tegen betaling gebruikmaken van onze materiaalpakketten. Zo maken we het uitvinden op jouw school zo gemakkelijk mogelijk.

Samen met Gynzy hebben we voor een aantal avonturen extra eenvoudige online tools (de links zijn inbegrepen bij de lesbrieven op onze webshop) ontwikkeld die leerlingen heel eenvoudig thuis door de projecten leiden.

Lesprogramma’s

Wij komen naar jouw school toe

Een schoolbezoek aan De Uitvindfabriek is een onvergetelijke ervaring. Maar wist je dat De Uitvindfabriek ook gastlessen op de locatie van jullie school geeft? Zeker voor scholen waarvoor vervoer van kinderen lastig te organiseren is, is dit vaak een uitkomst. We hebben heel veel creatieve en technische gastlessen voor het basisonderwijs en het voorgezet onderwijs, die we op locatie uitvoeren. Dit kan onder schooltijd of naschools georganiseerd worden.

Er zijn meerdere manieren om gastlessen op locatie te boeken;

  • als losse workshop, bijvoorbeeld een soldeerworkshop;
  • een of meer lessen binnen het aanbod van onze programma’s;
  • of een reeks met bijscholing op bijvoorbeeld rekenen, taal of sociaal-emotionele ontwikkeling.

Mail ons voor een afspraak

Hebben we je interesse gewekt? Gastlessen op locatie zijn altijd maatwerk. Daarom kun je het best even contact met ons opnemen. Stuur ons een mailtje en geef hierin aan wanneer we je kunnen terugbellen. Gezamenlijk komen we op een passend programma voor de gastlessen op de locatie van jouw school. We hebben zin om te komen uitvinden op jouw school!

Sponsoren van De Uitvindfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.