Openingstijden

Doorgaans zijn we open op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddagen. In vakantietijden gelden afwijkende openingsdagen. Vanwege de Coronamaatregelen werken we met een maximaal aantal bezoekers en moet iedereen vooraf reserveren. Kijk daarom via het reserveringssysteem op welke dagen we open zijn en bestel meteen je tickets!

Als je al in het bezit bent van tickets voor publieksdagen of je wilt een kinderfeestje plannen, klik op onderstaande button en dan op ‘selecteer een datum’ om te zien welke dagen we wel en welke we niet open zijn.


Reserveringen voor groepen

Buiten openingstijden is bezoek voor scholen, bedrijven en andere groepen mogelijk op reservering. Ook kinderfeestjes moet je even reserveren.


Praktische info

Vind hier nog meer praktische info om je dag vloeiend te laten verlopen.

 • Openingstijden gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Openingstijden teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.