Sponsoren

Voor de avonturen in De Ontdekhal is heel wat nodig! We hebben veel materialen voor de workshops nodig. Maar ook apparaten en gereedschap. En natuurlijk is er geld nodig om de medewerkers te betalen. En wat dacht je van de energierekening? De Ontdekhal wil ieder kind laten ontdekken welk talenten het heeft! Gelukkig zijn er daarom bedrijven en andere organisaties die De Ontdekhal sponsoren. Hieronder staan ze genoemd. 

Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, Kansen voor West, Gemeente Utrecht, AM, Bouwmensen Utrecht, Eneco, Heijmans, NUOVO, PCOU Willibrord, Portaal, ROC Midden-Nederland, Singel PD, ROVA Beheer.

Sponsor worden?

Ken je een bedrijf dat ook in dit rijtje van innovatieve en maatschappelijk betrokken organisaties past en misschien sponsor wil worden? Neem dan direct contact op met: Anja van den Einden of Chris Voets

 • Sponsoren gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Sponsoren teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.