Openingstijden

De Uitvindfabriek is normaal gesproken geopend voor alle publiek op de volgende dagen:

woensdag13:00 – 18:00 uur
zaterdag13:00 – 18:00 uur
zondagonregelmatig

In vakantieperiodes en op feestdagen gelden afwijkende openingstijden. De openingstijden worden normaliter op deze pagina weergegeven. Maar vanwege de Coronamaatregelen werken we met een maximaal aantal bezoekers en moet iedereen vooraf reserveren. Kijk daarom via de ticketwebsite op welke dagen we open zijn en bestel meteen je tickets!


Reserveringen voor groepen

Buiten openingstijden is bezoek voor scholen, bedrijven en andere groepen mogelijk op reservering. Ook kinderfeestjes moet je even reserveren.


Praktische info

Vind hier alle praktische info om je dag vloeiend te laten verlopen.

 • Openingstijden gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Openingstijden teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 • Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, Max. file size: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist).
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.