menu

Green screen

Green screen

Hebben jullie een thema waarover jullie een heel bijzondere presentatie willen maken? Of willen jullie leren hoe je met digitale ‘chromakey’ technieken bijzondere speciale effecten kunt geven aan een filmpje? Kom dan naar De Uitvindfabriek voor een Green Screen workshop. In 2 uur tijd maken jullie in teamverband één of meer bijzondere filmpjes, die jullie daarna zelf op school kunnen gebruiken of presenteren. Als jullie een eigen thema hebben dan helpen we jullie heel graag bij de uitwerking. Maar als jullie doel is om creatief bezig te zijn met spectaculaire digitale filmtechnieken dan zorgen wij natuurlijk voor een inspirerend thema!

Praktische info

Tijdsduur: ongeveer 2 uur

Voor wie: Alleen op reservering voor onderwijs en kinderopvang.

Leeftijd: Vanaf groep 5

Aantal: Maximaal deelnemers

Kosten:
€ 250,00 per schoolbezoek vanaf 15 leerlingen, met een maximum van ca. 30 leerlingen. Bij minder dan 15 leerlingen bedraagt het tarief € 200,00.
€ 1,00 extra per leerling voor drinken/koek (optioneel)

Begeleiders: Begeleiders mogen bij de Green Screen middag gratis mee, van hen wordt een actieve rol verwacht, zodat het nog leuker wordt voor de leerlingen! Er is gratis koffie, thee en water voor de begeleiders. Minimaal 1 begeleider op 15 kinderen.

Aanvraagformulier schoolbezoek

Sponsoren van De Uitvindfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.